Ансамбъл Мездра  откри предизборната срещата на инж. Десислава Тодорова с

...
Ансамбъл Мездра  откри предизборната срещата на инж. Десислава Тодорова с
Коментари Харесай

Инж. Десислава Тодорова представи кандидат-кмета на Сираково Гриша Георгиев и листата си за общински съветници /снимки/

Ансамбъл " Мездра "  откри предизборната срещата на инж. Десислава Тодорова с гласоподавателите й от село Сираково. 
Инж. Тодорова показа листата си за общински съветници, претендентите си за кметове на кметства, както и Гриша Георгиев, който е претендент за кмет на село Сираково.
В своето слово Тодорова напомни на жителите на Сираково, че тя е първият и единствен кмет, който е положил най-вече грижи и старания за опазване духа и богатството на хората в най-малкото село на община Борован. Най-голямото й достижение е построяването на параклис, който е дала обещание да построи при встъпването си в служба като кмет на община Борован и макар всички пречки, с които се срещнала, е съумяла да съблюдава своето заричане и да построи молитвен храм за жителите на Сираково.
По време на ръководството и са положени много труд и старания жителите на село Сираково с цел да се усещат спокойни. Възстановено е уличното осветяване, назначавани са хора на работа, които да се грижат за разчистване и поддържане образа на селото, обезпечени са грижи и безвъзмездна храна за възрастните и самотно живеещи хора, които са съществени поданици на селото, обезпечено е денощно видео наблюдаване. 
„ През цялото това време, като кмет на община Борован, работихме като едно цяло с вашия кмет на селото Гриша Георгиев. Двамата дружно решавахме навреме зародили проблеми и обстановки, както на жителите, по този начин и на селото ". Добрите партньорски връзки инж. Десислава Тодорова даде обещание да резервира и в случай че бъде определена на 29 октомври за кмет на община Борован.
Уважаеми поданици на Сираково подкрепете ни на  29 октомври с №68 в интегралната бюлетина "!

№68 в бюлетината за кмет на общината!
№68 за кмет на кметство!
№68 за листа ми за общински съветници!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР